Després dels fets succeïts ahir dimecres 22 de desembre al matí en el nostre municipi, el consistori ha volgut transmetre el seu més sentit condol a la família del veí de Bétera assassinat i ha mostrat el seu rebuig i condemna a qualsevol tipus de violència.

Per aquest motiu, a les 12.00 hores de hui dijous, 23 de desembre, s’ha convocat un minut de silenci en tots els edificis municipals.

La Guàrdia Civil va detindre ahir al matí a una dona per matar a martellades a un veí en el transcurs d’una discussió (segons les declaracions dels veïns que van escoltar crits) que va tindre lloc en el domicili d’ella. Encara es desconeix amb exactitud el motiu de la fortíssima discussió que va causar l’homicidi, el qual està investigant-se. El que sí que podem assegurar és que entre ells no hi havia cap relació sentimental, només tenien amistat per freqüentar el mateix bar. En aquest sentit, cal dir que la primera informació que va arribar als diferents mitjans de comunicació, per part de les agències, era errònia i posteriorment van rectificar-la en molts mitjans.

Alguns veïns de la zona van veure a la víctima dirigir-se, al voltant de les 09.00 hores del matí, cap a la casa d’aquesta dona. Els fets es produïen cap a les 10.00 aproximadament. Al voltant de les 10.10 hores el centre de salut de Bétera era alertat per diversos veïns que havien telefonat en sentir forts crits a l’interior del domicili. Un metge de l’ambulatori només va poder certificar la mort de l’home, per la qual cosa a partir d’ací va ser la Guàrdia Civil, les primeres patrulles de la qual ja havien arribat a la casa, qui es feien càrrec del cas. El cos de la víctima, amb el cap destrossat a colps, estava tendit en el sòl i els agents van trobar un martell ensangonat a poca distància del cadàver. Cal dir que, la víctima se secundava amb una crossa perquè de xicotet va patir la pòlio i a penes tenia força a les cames.

Després de l’alerta dels veïns, va acudir al lloc una patrulla de la Guàrdia Civil del lloc de Bétera, que va arrestar-la i, finalment, va ser traslladada a la caserna de Bétera.

Al llarg del matí, especialistes del laboratori de criminalística de la Comandància de València van estar realitzant la inspecció ocular dins del domicili i la jutgessa d’Instrucció número 3 de Llíria, en funcions de guàrdia, va decretar vora les 12.30 hores l’alçament del cos i el seu trasllat a l’Institut de Medicina Legal de València per a la realització de l’autòpsia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia