Entrem en unes dates molt assenyalades per a tots. Durant aquesta època de l’any els carrers s’il·luminen com no l’havien fet durant la resta de l’any. Les botigues passen a convertir-se en aparadors de màgia i de color; l’ambient que es respira  sembla que s’haja tret d’una pel·lícula. Perquè sí, xics i xiques, al cap d’un any hem tornat a l’època màgica de l’any: el Nadal. I encara que semble que ahir havia sigut nit bona, dins d’escassos dies tornarem a viure-la de nou.

Desgraciadament, aquest dos últim nadal estan sent bastant estranyes. Totes eixes reunions de persones que véiem per les notícies ara s’han reduït a tres o quatre com a màxim. Dates en les quals recordem a les persones que sempre havien compartit un tros de torró al costat de tu, però ara t’has de veure a tu només menjar-te aqueix tros tan significatiu. Molta gent es pensa que l’essència del Nadal s’ha perdut perquè es resumeixen en una paraula: família. I certament tenen raó, al cap i a la fi són reunions que no es poden donar la resta de l’any, però… I què passa amb la resta del Nadal? La il·lusió d’aquells xiquets que tornen a veure els seus arbres plens de regals, de la gent gran que fins i tot pot passar #altre nadal al costat de tots vosaltres encara que siga a la mera distància.

Aquest és l’últim escrit d’aquest any 2021 i per això vull que siga més especial del normal i recordar moments junts vosaltres. Aqueixos moments que hagen sigut bons o dolents, han marcat el nostre 2021 per sempre i que sempre seran recordats. És moment de parar-nos a pensar en els mítics propòsits d’any nova que depures d’aqueix dotze raïm hem de demanar al costat de la copa del nostre millor cava i brindar per ells, tant pels propòsits com per nosaltres, per haver sobrepassat enguany amb escreix. Brindar per totes les persones que segueixen juntes. Anotar-vos i, sobretot, per aquelles amb les quals un dia ajuntem la nostra copa, però ja no es podran tornar a ajuntar. Per tot això i molt més, brindem per un nadal màgic, per altres més que formaran part d el nostre àlbum de la vida.

Jo d’enguany m’emporte moltes coses. M’emporte a gent meravellosa que ha fet que llaure noves amistats; m’emporte experiències que mai abans havia viscut i que es queden en el meu record, a més de les no tan positives que m’han ajudat a créixer com a persona. M’emporte l’amor d’estiu que s’ha acabat convertint en l’amor de la meua vida. Nous integrants en la família que han acabat desprenent màgia i llum a tota ella. I sobretot, m’emporte records dels quals mai podré oblidar-me. Records creats per persones, les meues persones, que any després d’anys estan al costat del meu brindant per un següent millor. La meua família i els meus amics que gràcies a ells soc qui soc, mai em cansaré de dir-ho.

Brinde per un 2022 ple de moments immemorables i gent especial. Us desitge des del meu escriptori, des d’on sempre us parle, un feliç nadal i un pròsper any nou. Que tots els vostres desitjos es complisquen i sobretot, cuideu vosaltres mateixos i als vostres.

Gràcies per regalar-me un any més al costat de tots vosaltres. Gràcies a l’equip de Bétera per continuar treballant amb mi, per molts anys més.

Bon Nadal i pròsper any nou.

Escrito por Vega Archer Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia