Els alumnes de 2n de Secundària del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera han sorprés aquesta setmana els ciutadans de Bétera fent una ronda de nadalenques pels carrers del municipi. Acompanyats de panderetes, un violí i una guitarra, han visitat llocs emblemàtics com el Mercat Municipal dels dimarts, la Casa de la Cultura, l’Ajuntament, el Bulevard… Ha sigut una bonica experiència on han repartit il·lusió i bons desitjos abans del Nadal. “Agraïm a l’alcaldessa de Bétera la seua amabilitat i el detall que ha tingut l’Ajuntament amb els xiquets”, indiquen des del centre educatiu.
A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges de la ronda de nadalenques pels carrers de Bétera.
 
Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera

El Projecte del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera sorgeix d’una fonamentació en valors. Estos valors són les forces que els impulsa a obrar en una determinada direcció. La seua inspiració en valors meditats i consensuats els fa sensibles a aquells que constitueixen el seu patrimoni essencial: la llibertat, el desig d’evolucionar i millorar de forma constant, l’esforç per a aconseguir-ho, la solidaritat, el suport als més dèbils i la lluita per la construcció d’un Món més just.

Aquest esperit, que encoratja el seu treball, està emmarcat en uns fins que els orienta i en uns principis que els aporta arrels i suport. La base queda determinada, conjuntament, per la normativa vigent a València i pels valors assenyalats, anteriorment.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia