Lola Caballero va batre rècord d’Espanya en 200m súper socorrista

El Club Natación SOS Bétera es va proclamar el passat cap de setmana Campió del I Trofeu de Nadal en les categories Absoluts i Màster, durant el qual, Lola Cabllero va batre un nou rècord d’Espanya en la prova de 200 metres súper socorrista en categoria júnior.

Aquest I Trofeu va ser organitzat en la piscina Municipal de Natzaret per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme i en ell van participar els clubs de tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la competició va servir com I Jornada de Lliga espanyola de clubs, per la qual cosa els temps obtinguts són aptes per a aconseguir les marques mínimes exigides per a participar en el pròxim Campionat d’Espanya de piscina, en el qual, pràcticament, tots van millorar les seues marques personals.

Per a aquesta I edició del Trofeu estaven inscrits més de 130 nadadors de 7 clubs de la Comunitat Valenciana, dels quals el SOS Bétera tenia inscrits a 29, tots ells de les categories juvenil, júnior, absolut i màster. La jornada es va celebrar a porta tancada, a causa de l’actual situació pandèmica, la qual cosa va convertir als nadadors en els millors animadors dels seus companys d’equip.

Els entrenadors del Club estan molt orgullosos del treball realitzat, no sols pel resultat de la competició, en la qual van resultar guanyadors del Trofeu, sinó per l’actitud de tots els socorristes en els entrenaments i convocatòries durant el començament de la temporada. D’igual forma, feliciten a Lola per aquesta nova marca nacional, la qual cosa la situa en l’elit de l’esport nacional i internacional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia