Aquesta vesprada tindrà lloc la projecció cinematogràfica de la pel·lícula Frozen II a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera. La sessió familiar tindrà lloc a les 18.00 hores.

Per què va nàixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està cridant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. En ‘Frozen’, Elsa temia que els seus poders anaren massa per al món; ara desitjarà que siguen suficients. Seqüela de “Frozen. El regne del gel” (2013), el film d’animació més taquiller de la història del cinema, guanyador de l’Oscar a la millor pel·lícula animada. Reuneix el mateix equip artístic i tècnic de l’original. (FILMAFFINITY).

En definitiva, és una pel·lícula de fantasia musical de animada per computadora en 3D estatunidenca produïda per Walt Disney Animation Studios. La 58a pel·lícula animada produïda per l’estudi, presenta el retorn dels directors Chris Buck i Jennifer Lee, el productor Peter Del Vecho, els compositors Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez, i el compositor Christophe Beck. Lee també torna com a guionista, escrivint el guió d’una història d’ella, Buck, Marc E. Smith, Anderson-Lopez i Lopez, mentre que Byron Howard va ser el productor executiu de la pel·lícula. El repartiment de veu veterà Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff i Ciarán Hinds tornen com els seus personatges anteriors, i se’ls uneixen els nouvinguts Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Alfred Molina, Martha Plimpton, Jason Ritter, Rachel Matthews i Jeremy Sisto.

Així, ambientada tres anys després dels esdeveniments de la primera pel·lícula, la història segueix a Elsa, Anna, Kristoff, Olaf i Sven, els qui s’embarquen en un viatge més enllà del seu regne de Arendelle per a descobrir l’origen dels poders màgics d’Elsa i salvar el seu regne després que una veu misteriosa crida a Elsa.​

Frozen II va tindre la seua estrena mundial en el Dolby Theatre de Hollywood el 7 de novembre de 2019, i va ser llançada als Estats Units per Walt Disney Studios Motion Pictures el 22 de novembre de 2019. Va tindre la major obertura mundial de tots els temps per a una pel·lícula animada i va passar a recaptar 1.45 mil milions a tot el món, convertint-se en la quarta pel·lícula més taquillera de 2019, la la pel·lícula animada més taquillera de tots els temps i la desena pel·lícula més taquillera de tots els temps.

Aquesta segona part de la pel·lícula Frozen té els següents premis:

– 2019: Premis Oscar: Nominada a millor cançó.
– 2019: Globus d’Or: Nominada a millor pel·lícula animada i cançó original.
– 2019: Premis BAFTA: Nominada a millor pel·lícula d’animació.
– 2019: Premis Annie: Millor doblatge i efectes animats. 8 nominacions.
– 2019: Critics Choice Awards: Nominada a millor pel·lícula animada i cançó.
– 2019: Associació de Crítics de Chicago: Nominada a millor film d’animació.
– 2019: Satellite Awards: Nominada a millor cançó.
– 2019: Sindicat de Productors (PGA): Nominada a millor pel·lícula d’animació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia