Aquest diumenge, 26 de desembre, tindrà lloc un espectacle de màgia familiar a la urbanització Torre en Conill. L’esdeveniment d’oci donarà inici al voltant de les 12.00 hores a la plaça Verdum.

Óscar Lozano i Chemago són els encarregats d’oferir aquest bonic espectacle màgic i ple d’il·lusió per a totes les edats.

Lozano és una relació de passió, joventut i devoció el que té amb la màgia. Passió perquè no hi ha res que l’òmpliga més ni li produïsca una sensació major de felicitat que el fet de poder repartir il·lusió entre les persones, fent-los veure que no hi ha res impossible. També és una relació de joventut perquè la passió per aquest món va començar a cridar la seua atenció des de ben xicotet, amb la primera caixa de màgia que li van portar els Reis Mags quan encara els regals venien d’Orient i eixos éssers meravellosos recorrien el món en una sola nit repartint felicitat. Uns quants anys després va començar a conéixer a gent amb la qual podia compartir la seua passió i va començar així a sentir l’autèntica devoció per la màgia. A poc a poc va anar formant-se i prompte va ingressar en el Cercle d’Il·lusionistes de València, Alacant i Castelló (CIVAC), el centre de reunió de mags per excel·lència del seu entorn al qual intenta acudir setmanalment i on comparteix coneixements i noves idees amb grans mags dels quals sempre intenta aprendre alguna cosa. A més, acudir al CIVAC l’ha permés forjar grans amistats amb gent meravellosa amb una afició, la màgia, que els uneix a tots per igual.

Poc temps després d’ingressar en el CIVAC va decidir començar a realitzar els seus primers espectacles i va anar aprenent, practicant i realitzant xous de diferents disciplines de la màgia i a això és al que es dedique encara hui, molts anys després.

Però com el món de la màgia és molt ampli i a poc a poc va anar sentint que gaudia més realitzant un tipus d’espectacle que al mateix temps suposava el major repte per a ell, va començar a especialitzar-se en les grans il·lusions, sense deixar de realitzar actuacions i espectacles de les altres disciplines fins a arribar a la situació actual. Hui, després de molt d’esforç, sacrifici i hores de dedicació a la seua passió, es sent orgullós i té el privilegi i la sort de tindre el seu propi xou de grans il·lusions que comparteix amb un gran equip amb el qual disfruta i recórre escenaris repartint il·lusió.

Chemago és un mag jove, fresc, original i divertit. La seua màgia és molt participativa i amb un toc d’humor. A més a més, aconsegueix no sols divertir al seu públic sinó sorprendre, la seua màgia és difícil d’oblidar. També va ser guardonat amb el Primer premi en el Congrés màgic d’Altea 2014.

Aquest mag compta amb més de 10 anys d’experiència i nombrosos congressos i conferències li han convertit en el mag que diverteix, sorprén i meravella.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia