Enguany l’avinguda Constitució de Bétera comptarà amb una Fira de Nadal que s’instal·larà del 28 al 30 de desembre, en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores, i que serà un espai d’esplai i entreteniment nadalenc per a grans i xicotets.

Serà un espai 100% nadalenc, on els més xicotets de Bétera podran gaudir d’inflables, jocs, tallers, manualitats, conta contes i fins i tot d’una pista de patinatge mentre les famílies ultimen les compres nadalenques en els llocs del nostre comerç local,

En aquest sentit, el comerç de Bétera també participarà en aquesta Fira i comptarà amb espais on oferir els seus productes. Part d’eixos comerços són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Es tracta així, d’una manera més de fer costat al comerç de proximitat oferint-li major visibilitat i promoció entre els veïns i veïnes.

Així mateix, el dijous 30 de desembre es podrà gaudir en el recinte aquesta fira d’un concert de Gisela, cantant i actriu coneguda per la seua participació en la primera edició de “Operación Triunfo“. Aquest esdeveniment musical tindrà lloc a les 12.00 hores.

Des que va eixir en el ja citat “Operación Triunfo“, Gisela no ha parat de treballar en el Món de la música i ha dut a terme una gran trajectòria en Disney.

A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical. Per tercera vegada, Bétera tindrà l’oportunitat de disfrutar de la seua veu.

D’altra banda, l’espectacle Bétera Christmas Show també serà a les 12.00 hores el dimecres 29 de desembre.
Des de el consistori es prega gaudir d’aquesta programació nadalenca d’oci i cultura amb sentit comú i molta precaució. Doncs, el virus continua entre nosaltres i s’ha d’actuar amb màxima responsabilitat per a passar un bon Nadal i unes bones festes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia