Una veïna de l’urbanització Mas Camarena de Bétera ens ha enviat una imatge per a mostrar el seu malestar a causa de la manera en què alguns veïns o veïnes d’aquesta zona reciclen.
“La imatge parla per si sola. A veure si aquelles veïnes i veïns que reciclen així els dona una miqueta de vergonya. Si els dius alguna cosa, damunt et diuen que la culpa és del consistori. Però ells també tenen la seua culpa. Doncs, si no cap dins els contenidors deurien dur-ho de nou a casa o buscar uns altres contenidors. Si ho deixes fora dels contenidors que estan ja plens, contamines més que si no recicles”, indica la veïna.
Des de Betera.com recordem que els contenidors i la recollida de reciclatge de Bétera depén del Consorci València Interior. Els ajuntaments de 61 municipis de 5 comarques de l’interior de València, amb el suport de la Diputació Provincial i la Generalitat, van crear el Consorci València Interior per a gestionar en comú els seus residus municipals. El seu àmbit territorial aconsegueix el 50% de la província de València, i dóna servei a més de 250.000 habitants, que generen prop de 120.000 tones de residus urbans a l’any, segons explica el propi consorci en la seua pàgina web.
A més a més, volem recordar també que, d’altra banda, les veïnes i veïns tenen un servei gratuït de recollida d’estris a domicili, al qual cal cridar a través del següent número gratuït: 900 376 936. Així mateix, una altra opció és acudir a l’Ecoparc de dilluns a dissabte, de 08.00 a 20.00 hores o visitar l’Ecoparc Mòbil.
Betera.com ha transcrit la nota enviada, però no es fa càrrec de les paraules abocades en ella. No obstant això, està a la disposició d’aquelles institucions o persones a les quals se’ls puga esmentar en aquest escrit, per als seus possibles aclariments.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia