Un grup de 30 dones han estat durant molts mesos d’aquest 2021 realitzant una gran obra perquè lluïra al hall de la Casa de Cultura, a les portes de la llar del jubilat.
Al capdavant d’elles, ha estat Amparo Esturí, gerent de Fil i Cotó (antic taller de patchwork i manualitats). D’aquesta manera, aquestes dones han elaborat un gran arbre de Nadal de punt de ganxo, on predomina el verd i la composició d’adorns nadalencs.
Tota aquella veïna o veí que haja passat per l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera aquests dies o passe per allí aquestes setmanes de Nadal, podrà gaudir i contemplar el treball realitzat per aquestes dones. Cadascuna d’elles ha anat teixint, baix un mateix patró, els diferents quadrats que componen l’arbre així com tots i cadascun dels adorns.
Des del consistori de Bétera s’ha fet entrega d’un pergamí en reconeixement al treball i esforç voluntari i desinteressat d’aquest grup.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia