(EFE) Dos joves de 20 i 22 anys han ingressat a la presó provisional per, presumptament, robar joies per valor de més de 115.000 euros en quatre domicilis de l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve i Caravaca de la Cruz (Múrcia).

Segons ha informat hui la Guàrdia Civil, els dos individus són de nacionalitat albanesa i circulaven en un cotxe durant la nit del passat 8 de desembre en una zona residencial de Torrevieja (Alacant). En adonar-se d’un control policial van desviar la trajectòria bruscament i van donar peu al fet que se’ls donara l’alt.

Van tractar de fugir a gran velocitat però van ser interceptats, malgrat la qual cosa també van intentar escapolir-se a peu, sense èxit. En el registre posterior del vehicle es van trobar diverses joies i 500 euros en efectiu.

El jutjat de guàrdia de Torrevieja ha decretat l’ingrés a la presó d’aquests dos joves en un cas per suposats delictes de falsedat documental, resistència i desobediència.

Les perquisicions posteriors van revelar que les joies intervingudes havien sigut sostretes amb força en un domicili de Caravaca de la Cruz, a la Regió de Múrcia, i que a més havien robat en altres tres habitatges de les localitats de L’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve.

El ‘modus operandi’ consistia a vigilar els habitatges triats a l’espera que els habitants marxaren del domicili, moment en el qual saltaven els murs i trencaven la porta principal o la finestra per a accedir a l’interior de les cases, on robaven les joies i diners en efectiu.

La Guàrdia Civil de Torrevieja ha recuperat diverses peces d’alta joieria valorades en 116.040 euros.

En saber sobre aquest assumpte, ampliarem la informació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia