Aquestes setmanes, les diverses formacions del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) han realitzat diferents concerts de Nadal, com ja és tradició cada any.
El passat dissabte 18 de desembre, les instal·lacions de Casa Nebot acollien un concert del Cor del Centre, dirigit per Pepa Campos. Aquest va donar inici sobre les 12.00 hores.
D’altra banda, l’Orquestra Juvenil i la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) van oferir el diumenge 19 de desembre el seu també tradicional Concert de Nadal. Aquest també va tindre lloc a les 12.00 hores, a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera.

L’Orquestra Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera va estar dirigida per Monti Tortajada i Fernández. D’altra banda, la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera va estar dirigida per Alfonso Bautista i Piquer.

Aquesta cita és ja habitual per a la nostra societat musical, però sols és una de les activitats programades pel CAM.
A més a més, també es van dur a terme les audicions de les distintes agrupacions del centre a la sala d’assajos de l’escola. La primera d’aquestes audicions va tindre lloc el passat 15 de desembre, de la mà del piano. Divendres 17 de desembre va ser el torn per a l’audició professional i cambra. L’audició de flauta es duia a terme el dilluns 20 de desembre. Les audicions de percussió i trompeta van realitzar-se el dimecres 22 de desembre a les 18.30 hores i a les 20.00 hores, respectivament.
D’altra banda, el dimarts 21 de desembre es va celebrar el Festival de Cors de l’Escola del centre, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera. Finalment, ahir dimarts 28 de desembre va tindre lloc el Concert de Nadal de l’Orquestra de Corda del Centre Artístic Musical de Bétera, dirigida per José Antonio Cavero i García, i de la Banda Simfònica, dirigida per Pere Vicente i Alamà. Abans de començar amb el concert, es va esfectuar un minut de silenci pel veí assassinat el passat dimecres 22 de desembre. Cal indicar que aquest veí també va formar part del Centre Artístic Musical de Bétera durant un temps.

D’aquesta manera, un any més, el Centre Artístic Musical de Bétera ens ha delectat amb diferents activitats, les quals han sigut una mostra de tot el treball que realitza la societat durant tot l’any a través de la seua escola i les seus diferents formacions.

A continuació, a més de les fotogaleries d’imatges que hem adjuntat a la notícia, compartim un vídeo de les diferents actuacions que el nostre equip ha pogut gravar:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia