El Consistori de Bétera ha posat a la disposició de les veïnes i veïns del municipi, la Sala d’Estudi a la Biblioteca Municipal del pròxim dilluns 3 de gener al divendres 28 de gener.
L’horari serà des de les 20.00 a les 24.00 hores, de dilluns a divendres. El pròxim dimecres 5 i el dijous 6 de gener la sala romandrà tancada.
Amb aquests horaris especials es vol ajudar i facilitar l’estudi dels nostres veïns i veïnes en espais tranquils i aptes per a la concentració.
Cal recordar a més que, la Biblioteca disposa d’espais d’estudi als quals pots acudir en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 09.30 a 13.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores. No obstant, aquest divendres 31 de desembre, dimecres 5 de gener a la vesprada i dijous 6 de gener romandrà tancada.
D’altra banda, cal recordar que a Bétera s’ha posat en marxa un Club de Lectura amb la finalitat de fomentar la lectura, debatre i crear col·loquis de la mà d’un bon llibre. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea municipal de Cultura, va dirigida a la població juvenil i adulta de la localitat.

Aquest club desenvolupa la seua activitat a la Biblioteca Municipal.

Amb un caràcter periòdic, tant el Club de Lectura juvenil com el Club de Lectura per a adults, es reuniran presencialment entorn a una obra, prèviament triada, i llegida amb antelació, per a compartir després experiències i impressions. Els clubs estaran dirigits per una dinamitzadora que serà qui encoratge al grup en la lectura i propicie el debat i col·loqui entre els participants, en un ambient distés, amigable i relaxat.

Des del departament de Cultura s’anima a la població a participar en aquesta iniciativa. Doncs, aquests Clubs estan especialment pensats per a persones amb inquietuds culturals, ganes de llegir, però també de fer amics i xarrar amb l’excusa d’una lectura interessant.

El Club de Lectura juvenil es reunirà els dijous, cada 15 dies, en horari de 18.30 a 19.30 hores.  D’altra banda, el Club de Lectura per a adults es reunirà una vegada al mes, en horari de 19.30 a 20.30 hores.

El club de lectura ja va per la seua segona lectura. Durant el Nadal els assistents llegiran “La mare de Frankestein” de la recentment morta, Almudena Grandes. Es tracta d’un homenatge a l’autora que es comentarà en el Club de Lectura el pròxim dijous 27 de gener, de 19.30 a 20.30 hores a la Biblioteca.

Les inscripcions s’han de formalitzar o bé de manera presencial a la Biblioteca Municipal de Bétera, situada en l’Avinguda de València, 26, o bé de manera en línia enviant un correu electrònic a biblioteca@betera.es. També es pot comunicar l’interés de participar en els telèfons de la Biblioteca 667 800 974 ó 674 795 098.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia