Enguany l’avinguda Constitució de Bétera compta amb una Fira de Nadal la qual es va instal·lar ahir dimecres, 29 de desembre, i estarà fins a hui dijous,  30 de desembre. L’horari d’aquesta fira és 10.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Es tracta d’un espai d’esplai i entreteniment nadalenc per a grans i xicotets. Aquest esdeveniment estava previst per a dies abans, però a causa del vent es va limitar i va començar a estar a ple rendiment ahir.

És un espai 100% nadalenc, on els més xicotets de Bétera poden gaudir d’inflables, jocs, tallers, manualitats, conta contes i fins i tot d’una pista de patinatge mentre les famílies ultimen les compres nadalenques en els llocs del nostre comerç local,

En aquest sentit, el comerç de Bétera també participa en aquesta Fira i compta amb carpes on oferir els seus productes. Eixos comerços són associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB): Mercería Mayte, Valcan (ensinistrament, residència canina i “criader”) i Kompy’s golosinas. Es tracta així, d’una manera més de fer costat al comerç de proximitat oferint-li major visibilitat i promoció entre els veïns i veïnes.

La Colla de Campaners també compta amb una carpa per a vendre la seua loteria i donar a conéixer el patrimoni campaner del poble.

Ahir dimecres, Valcan va oferir una exhibició canina al voltant de les 18.30 hores. Hui dijous tindrà lloc una altra exhibició.

A més a més, hui a les 12.00 hores, es podrà gaudir en el recinte d’aquesta fira d’un concert de Gisela, cantant i actriu coneguda per la seua participació en la primera edició de “Operación Triunfo“. Aquest esdeveniment musical tindrà lloc a les 12.00 hores.

Des que va eixir en el ja citat “Operación Triunfo“, Gisela no ha parat de treballar en el Món de la música i ha dut a terme una gran trajectòria en Disney.

A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical. Per tercera vegada, Bétera tindrà l’oportunitat de disfrutar de la seua veu.

Des de el consistori es prega gaudir d’aquesta programació nadalenca d’oci i cultura amb sentit comú i molta precaució. Doncs, el virus continua entre nosaltres i s’ha d’actuar amb màxima responsabilitat per a passar un bon Nadal i unes bones festes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia