Ahir dijous, 30 de desembre, els més menuts de Bétera i les seus famílies van poder gaudir en el recinte de la Fira de Nadal d’un concert de Gisela, cantant i actriu coneguda per la seua participació en la primera edició de “Operación Triunfo“. Aquest esdeveniment musical va donar inici a les 12.00 hores.

Des que va eixir en el ja citat “Operación Triunfo“, Gisela no ha parat de treballar en el Món de la música i ha dut a terme una gran trajectòria en Disney.

A Espanya, Gisela ha sigut la veu de cançons principals de pel·lícules de Walt Disney Pictures com Frozen: El regne del gel, Encantada: La història de Giselle, Peter Pan 2: Retorn al país de Mai de la vida o La Bella i la Bèstia, d’Universal Pictures com Barbie, la princesa i la costurera així com de Filmax. La cantant ha desenvolupat la seua carrera en el teatre i el musical. Per tercera vegada, Bétera tindrà l’oportunitat de disfrutar de la seua veu.

Gisela va compartir moments molt emotius amb les veïnes i veïns del poble, emocionant a alguns d’ells. Així mateix, va mostrar-se molt pròxima a tota aquella persona que s’acostava a ella. En aquest sentit, alguns comerciants del nostre comerç local que van exposar en la seua carpa no van voler perdre’s l’oportunitat de fer-se una foto amb ella.

I és que enguany l’avinguda Constitució de Bétera ha comptat amb una Fira de Nadal la qual s’ha instal·lat el 29 i 30 de desembre. Així, la fira es va convertir en un espai d’esplai i entreteniment nadalenc per a grans i xicotets. Aquest esdeveniment estava previst per a dies abans, però a causa del vent es va limitar i va començar a estar a ple rendiment el passat dimecres.

En definitiva, va ser un espai 100% nadalenc, on els més xicotets de Bétera van poder gaudir d’inflables, jocs, tallers, manualitats, conta contes i fins i tot d’una pista de patinatge mentre les famílies ultimen les compres nadalenques en els llocs del nostre comerç local.

En aquest sentit, com ja hem mencionat anteriorment, el comerç de Bétera també va participar en aquesta Fira i comptar amb carpes on oferir els seus productes. Eixos comerços han sigut associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB): Mercería Mayte, Valcan (ensinistrament, residència canina i “criader”) i Kompy’s golosinas.  Valcan va oferir aquests dies exhibicions canines.

La Colla de Campaners també va comptar amb una carpa per a vendre la seua loteria i donar a conéixer el patrimoni campaner del poble.

A continuació, oferim un vídeo d’aquests dies:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia