La Comunitat Valenciana estrenarà 2022 amb un cap de setmana en el qual destacaran les temperatures “anormalment altes” per a aquesta època de l’any, circumstància que ve marcant aquests últims dies de l’any, amb registres entorn dels 25 graus, segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

L’any començarà, demà dissabte, amb cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de nuvolositat baixa i probables boires o bancs de boira en zones litorals, les temperatures es mantindran (altes), i fins i tot ascendiran localment les màximes en el litoral i prelitoral central, i el vent bufarà variable fluix, amb brises en zones litorals a partir de migdia.

Ja el diumenge, el cel estarà poc nuvolós o buidat amb intervals de nuvolositat alta, les temperatures a penes variaran, amb lleugers ascensos de les màximes en el litoral central, i el vent serà variable fluix, principalment de l’oest en zones de l’interior i sud en el litoral d’Alacant.

Per a hui s’esperava predomini de cel buidat, amb intervals de nuvolositat baixa i probables boires o bancs de boira en zones litorals, temperatures en ascens a l’interior i sense canvis en el litoral i vent fluix, amb brises en zones litorals a partir de migdia.

Les temperatures màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores en les tres capitals de província han sigut:

Castelló: 22,2 i 10,9 graus

València: 24 i 10,7 graus

Alacant: 21,3 i 7,9 graus

Pronòstic marítim:

================

– Aigües costaneres de Castelló: bufarà vent variable força 2, temporalment component oest 2 a 3. Arrissada a “marejadilla”. Regular a bona.

– Aigües costaneres de València: vent variable 2 a 3. Arrissada a marejadilla. Regular a bona.

– Aigües costaneres d’Alacant: component sud 3, localment variable 2. Arrissada augmentant a “marejadilla”. Regular a mal. Àrees de boira.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia