(EFE) Els bombers del Consorci Provincial de Bombers de València van intervindre aquest dissabte en un incendi produït en un habitatge a Alaquàs. Aquest succés s’ha convertit en el primer incendi d’habitatge de l’any 2022 en el qual van actuar i també van resultar ferides dues persones per inhalació de fum i, una d’elles, per lesionar-se a més després de llançar-se a un celobert en intentar fugir del foc.

Segons van informar ahir fonts del Consorci Provincial de Bombers de València en un comunicat, el foc es va declarar sobre les 06.10 hores de la passada matinada del dissabte 01 de gener al carrer Major de la citada localitat valenciana.

El Consorci Provincial de Bombers de València va desplaçar fins allí tres dotacions dels parcs de bombers de Torrent i Paterna, un sergent de Torrent i un oficial del Consorci, que van dur a terme una ràpida intervenció, i van aconseguir donar l’incendi per extingit a les 06.45 hores del matí.

En el succés van ser rescatades dues persones, una per part de la Policia Local i una altra per part dels bombers del Consorci. Les dues persones van haver de ser ateses per mitjans sanitaris a causa d’inhalació de fum i un d’ells a més per haver-se lesionat després d’haver-se llançat a un celobert quan volia fugir del foc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia