(EFE) Una dona d’uns 80 anys ha mort aquest dissabte en colpejar-se contra el sòl després de ser espentada pel seu marit en el seu domicili de la localitat valenciana Miramar (situada a la comarca de La Safor), una mort que la Guàrdia Civil investiga si es tracta d’un accident o és un cas de violència.

Pel que sembla, el matrimoni, els dos amb mobilitat reduïda, va iniciar una discussió i en un moment donat l’home va espentar a la seua esposa, segons va manifestar ell posteriorment, i aquesta es va donar un colp contra el sòl i va morir, segons han informat les fonts de la Policia Local de Miramar.

L’home va eixir al carrer espantat i va contar el que havia passat a un repartidor de pizza que es trobava en la via pública.

El succés va ocórrer entre les 22.30 i les 23 hores d’aquest dissabte, i la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació dels fets per a determinar els vertaders motius de la mort de la dona i quin va ser el desencadenant d’això.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia