El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) va publicar fa uns dies la resolució de 29 de desembre de 2021, de la directora general de l’Institut Valencià de les Dones dependent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual es concedeixen les ajudes en règim de concessió directa dirigides als ajuntaments per al desenvolupament del projecte “Borses de cura professional per a famílies amb filles i fills menors de 14 anys“.

Mitjançant el Decret 178/2021 del Consell, del 5 de novembre, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió directa d’aquestes subvencions.

Conselleria ha invertit per a aquestes ajudes un import total de 14.779.420,27 euros, distribuït entre les entitats beneficiàries segons els criteris de repartiment establits en l’article 5 del citat Decret 178/2021.

En aquest sentit, al consistori de Bétera se li ha concedit 135.511,24 euros per a l’adequació de la ludoteca municipal de la localitat.

Algunes poblacions de la comarca del Camp de Túria també han rebut una partida d’aquestes subvencions. A continuació oferim tots els detalls de la quantitat que ha rebut cada municipi beneficiari i per a quina comesa:

Ajuntament de Benissanó: 22.635,31 euros per a les activitats extraescolars “Fomentem la Cultura”.

– Ajuntament de Nàquera: 61.455,95 euros per a les escoles vacacionals.

– Ajuntament de Marines: 20.932,75 euros per a l’Escola de Nadal 2021 i l’Escola de Pasqüa 2022 del municipi per a xiquetes i xiquets menors de 14 anys.

Ajuntament de Benaguasil: 70.097,91 euros per a la dinamització de la ludoteca i centre de joventut.

Ajuntament de Riba-roja de Túria: 119.700,47 euros per a l’Escola d’Estiu Inclusiva.

Ajuntament de Llíria: 112.958,23 euros per als espais coeducatius de la localitat.

Ajuntament de la Pobla de Vallbona: 143.081,48 euros per al Programa Concilia.

Ajuntament de l’Eliana: 114.323,93 euros per al Pla Corresponsable “L’Eliana Concilia”.

Tots els detalls de les citades subvencions atorgades per Conselleria es poden consultar de manera minuciosa en el següent enllaç, el qual correspon al document publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV): clic ací.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia