Hui dilluns, 03 de gener, l’Ateneu de Bétera acollirà una nova jornada de la Fira de Llibres de Nadal. Aquest esdeveniment es durà a terme fins al pròxim dimecres, 05 de gener.

La vesprada de hui anirà dedicada al Centenari de Joan Fuster i comptarà amb una lloa homenatge de Vicent Partal. Aquesta jornada donarà inici al voltant de les 19.30 hores, en les instal·lacions de l’Ateneu (Plaça del Mercat, 5).

Cal recordar que, el Consell de la Generalitat Valenciana va aprovar el passat mes de novembre de 2021 el decret pel qual es declara el 2022 com a ‘Any Joan Fuster’, en commemoració del centenari del naixement de l’escriptor valencià. Així mateix, va donar el vistiplau a la creació de la comissió commemorativa per al desenvolupament dels actes que se celebren i que s’adscriu a la Presidència de la Generalitat.

Seran membres de la comissió les persones titulars de la Presidència de la Generalitat, que exercirà la presidència; la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que exercirà la vicepresidència primera; i el Ministeri de Cultura i Esport, que exercirà la vicepresidència segona.

També formaran part de la comissió les persones titulars de la Secretaria Autonòmica de Cultura i Esport, de la Presidència del Consell Valencià de Cultura, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, de la Direcció General de Promoció Institucional, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Direcció de l’Institut Valencià de Cultura, de la coordinació de la Càtedra Joan Fuster, de la Universitat de València i les persones comissionada i comissionada adjunta per a la commemoració de l’Any Joan Fuster.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia