El consistori de Bétera ha informat que l’horari de tancament dels establiments públics i activitats recreatives i socioculturals, inclosos en l’àmbit d’aplicació de l’Ordre 26/2021 de 16 de Desembre de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, establides en l’article 2.1 d’aquesta, s’amplia en una hora per a demà dimecres, 05 de gener de 2022, Nit de Reis,

L’ampliació d’horari queda condicionada a qualsevol modificació establida per la Generalitat Valenciana per a la prevenció del COVID-19, així com que es  done compliment a la normativa vigent sobre COVID-19.

En aquest sentit, la citada resolució també s’ha comunicat a la policia local per a l’adequat compliment de la mateixa.

D’altra banda, el consistori també ha publicat la present resolució en la pàgina web i tauler d’anuncis: clic ací.

Tots els detalls de la resolució es poden consultar també en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia