La Generalitat Valenciana facilitarà la mobilitat en la nit del 5 de gener amb la circulació de metres i tramvies de Metrovalencia que desplaçaran a les persones usuàries fins a l’al voltant de les 02.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat.

Aquest servei nocturn, similar al que s’oferia els caps de setmana abans de la pandèmia sota la denominació ‘A la lluna de Metrovalencia’, permetrà a les persones usuàries acostar-se fins a la Plaça de Bous de València on tindrà lloc la Cavalcada de Reis estàtica -després de la suspensió de la tradicional amb el recorregut pels carrers més cèntrics de la ciutat a causa de la COVID-19-, a més de facilitar les últimes compres nadalenques que incrementen de manera notable els moviments per la capital i l’àrea metropolitana.

Amb el servei programat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) circularan serveis especials en el metre cap a Bétera, Llíria i Picassent i en direcció a Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim-Serreria, Paterna i Seminari.

En el cas del tramvia, els destins seran Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim-Serreria, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web (consultar ací) y en el teléfono gratuito de información y Atención al Cliente 900 46 10 46, así como en @metrovalencia y en facebook/metrovalencia.fgv.

Es recorda a les persones usuàries del metre i tramvia que és obligatori l’ús de màscara en tot moment durant el desplaçament i en qualsevol instal·lació de l’empresa pública, ja siga en subterrani com en superfície.

També cal recordar que els viatgers i viatgeres de Metrovalencia compten a la seua disposició amb dispensadors de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metre i tramvia.

Finalment, i com una mesura de seguretat més, cal assenyalar que la ventilació de trens i tramvies és fonamental per a la minimització del risc de contagi. Per això, en el cas de les unitats d’FGV, cada menys de 3 minuts es produeix una renovació completa de l’aire, per la qual cosa qualsevol element que estiguera en l’ambient seria captat pel sistema.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia