Ahir dimecres, 05 de gener, va ser un dia màgic per a les xiquetes i xiquets de Bétera.  Doncs, els Reis Mags d’Orient van visitar la localitat de Bétera.
Al voltant de les 10.30 hores, les seues majestats els Reis Mags d’Orient van arribar a la Casa de la Cultura del municipi per a rebre als més xicotets de la casa, d’edats compreses entre els 3 anys (nascuts en l’any 2018) i els 7 anys (nascuts en l’any 2014) que hagueren rebut la carta, per a recollir els seus regals.
Així mateix, ja a la vesprada, des de l’Albereda de Bétera es va viure la Cavalcada dels Reis Mags. Aquesta va donar inici a partir de les 17.30 hores. Un poc abans, el Reis Mags van arribar amb carrosses al recinte de l’Albereda per a saludar als més menuts del municipi i a les seus famílies.
Des del Consistori es va pregar  col·laboració de les famílies per a evitar les aglomeracions, guardar la distància de seguretat, utilitzar mascareta i en la mesura que fóra possible, gaudir des dels balcons, finestres i terrasses.

Cada rei anava amb la seua carrossa i el seu patge reial. Durant el trajecte de la cavalcada els reis van desfilar acompanyats de les Obreres i Majorals de 2020 vs 2022. Així mateix, el Món faller també va voler estar present en aquest esdeveniment. D’aquesta manera, les Falleres Majors de Bétera també van passejar a una carrossa. Les diferents autoritats municipals també van recórrer la cavalcada.

L’animació no va faltar durant tota la vesprada. La Banda de Música del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) va ser l’encarregada de tancar la cavalcada. Durant el trajecte, es van repartir caramels i joguets.

En arribar a l’església dels Desemparats, els Reis van entrar a visitar al rei Jesús i saludar al rector Don José. En eixir del temple sagrat van presenciar un castell de focs artificials i van seguir la seua marxa.

Demà, us oferirem un vídeo de la citada cavalcada.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia