Des de l’Espai d’Espiritualitat a la meitat de la vida, organitzat pels laics redemptoristes i la parròquia de la Puríssima de Bétera, es continua oferint el cicle de mini-xarrades “Donar Fruit“. Aquest cicle està obert a totes les persones que ho desitgen.

En aquestes jornades es conversa sobre diferents maneres en les quals podem oferir el que som per a la construcció d’una societat fraterna. Durant cinc dijous al llarg del curs 21/22 es pretén brindar l’aprenentatge de diferents camins per a oferir-nos als altres, per a posar el que som a la disposició dels altres i especialment dels més desfavorits.

La primera mini-xarrada va tindre lloc el dijous 11 de novembre, en la pròpia parròquia de la Puríssima de Bétera.

El nom d’aquesta mini-xarrada va ser “Qui roman en mi i jo en ell, eixe dona fruit abundant”. Enrique Lluch, professor d’economia en el CEU, va ser l’encarregat d’impartir aquesta primera jornada.

En una societat assedegada d’èxit, en la qual tots busquem triomfar, en la qual l’anhel de guanyar ens esclavitza i produeix tanta frustració quan no l’aconseguim perquè, entre altres coses, ens veiem jutjats pels altres, Jesús ens ofereix “donar fruit abundant”. La vida es transforma quan deixem de buscar l’èxit i ens preparem per a ser fructífers en el nostre dia a dia. Aquesta manera de viure, en la qual es va centrar la primera mini-xarrada, serà també la que impregne tot el cicle.

La pròxima mini-xarrada tindrà lloc el pròxim dijous, 13 de gener. El nom de la segona mini-xarrada és “Koopera, una segona oportunitat”.

En aquesta ocasió, Manuel Matute López ens parlarà sobre la Cooperativa Koopera i com el treball que desenvolupen en ella és una és una segona oportunitat per a moltes persones.

La jornada es desenvoluparà entre les 20.30 i les 21.00 hores en la mateixa Parroquia de la Puríssima de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia