Com ja vam comentar ahir, el passat dimecres 06 de gener, les xiquetes i xiquets de Bétera van poder viure un dels moments més màgics i plens d’il·lusió per a ells. I és que els Reis Mags d’Orient van visitar la localitat de Bétera, estant gran part del dia pel municipi.
Així, al voltant de les 10.30 hores, les seues majestats els Reis Mags d’Orient van arribar a la Casa de la Cultura del municipi per a rebre als més xicotets de la casa, d’edats compreses entre els 3 anys (nascuts en l’any 2018) i els 7 anys (nascuts en l’any 2014), per a recollir els seus regals.
A la vesprada, des de l’Albereda de Bétera es va viure la Cavalcada dels Reis Mags. Aquesta va donar inici a partir de les 17.30 hores. Un poc abans, el Reis Mags van arribar amb carrosses al recinte de l’Albereda per a saludar als més menuts del municipi i a les seus famílies.

Cada rei anava amb la seua carrossa i el seu patge reial. A més a més, durant el trajecte de la cavalcada els reis van desfilar acompanyats de les Obreres i Majorals de 2020 vs 2022. Així mateix, el Món faller també va voler estar present en aquest esdeveniment. D’aquesta manera, les Falleres Majors de Bétera també van passejar a una carrossa. Les diferents autoritats municipals també van recórrer la cavalcada. Durant el trajecte, també es van repartir caramels i joguets.

L’animació no va faltar durant tota la vesprada. La Banda de Música del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) va ser l’encarregada de tancar la cavalcada.

En arribar a l’església dels Desemparats, els Reis van entrar a visitar al rei Jesús i saludar al rector Don José. En eixir del temple sagrat van presenciar un castell de focs artificials i van seguir la seua marxa.

A continuació, us oferim un vídeo de la cavalcada d’enguany.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia