La Generalitat Valenciana començarà a incorporar de manera progressiva dilluns que ve, 10 de gener, a 44 agents d’estacions de reforç per la COVID-19 en les principals estacions i parades de Metrovalencia i TRAM d’Alacant amb major afluència de persones usuàries.

Els agents d’estacions de reforç tenen com a missió principal informar les viatgeres i viatgers sobre les mesures de prevenció adoptades en el transport públic, a conseqüència de la pandèmia, i col·laborar en el control d’aforament, ajudant a la correcta distribució de clients i clientes en andanes i unitats.

Tal com ha detallat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “aquesta iniciativa té com a objectiu garantir un transport públic segur a totes les persones que, després de les festes nadalenques, tornen a incorporar-se als seus treballs o reprenen les classes en els centres educatius de València i Alacant”.

“*Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana torna a apostar per reforçar l’atenció als viatgers i viatgeres per a generar tranquil·litat, confiança i garantir que es complisquen totes les mesures i recomanacions sanitàries a l’hora d’utilitzar el transport públic” ha destacat el conseller que, al seu torn, ha recordat que aquest reforç de plantilla se sumarà a altres iniciatives vigents com el reforç de neteja en estacions, metres i tramvies o la possibilitat de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en les instal·lacions de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant.

FGV ha establit torns de matí, vesprada i de cap de setmana per al personal adscrit a aquest servei, durant els quals vetlaran pel compliment, per part de les persones usuàries, dels serveis de transport, de les normes sanitàries en vigor, com l’ús obligatori de la màscara i la distància interpersonal, així com de les recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries.

Aquests 44 agents d’estacions de reforç per la COVID-19 -que es contractaran durant sis mesos i que són integrants de la borsa de treball temporal d’FGV– també participaran en les labors de control d’aforament i recordaran normes i recomanacions, com utilitzar els dispensadors d’hidrogel en els vestíbuls de les estacions i a l’interior de les unitats de metre i tramvia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia