(EFE) La Comunitat Valenciana registra aquest diumenge cel poc nuvolós, amb intervals de núvols alts, augmentant a nuvolós en el terç nord durant la segona meitat del dia. Les temperatures pujaran en general i el vent serà de l’oest i nord-oest, ocasionalment fort, amb ratxes molt fortes a l’interior de Castelló.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a demà dilluns intervals nuvolosos i temperatures mínimes en ascens, localment notable a l’interior, mentre que les màximes es mantindran sense canvis en la meitat septentrional i pujaran en la resta.
Quant al vent, demà serà de l’oest i nord-oest amb intervals d’intensitat forta i ratxes molt fortes, tendint a disminuir durant la vesprada, quan girarà a vent de l’est en el litoral.

Les temperatures màximes i mínimes registrades les últimes 24 hores en les tres capitals de província han sigut:

Castelló: 17 i 9 graus

València: 17,7 i 10 graus

Alacant: 18,8 i 9 graus

Pronòstic marítim:

================

Aigües costaneres de Castelló: vent del sud-oest 3 a 5, Marejadilla a maror.

Aigües costaneres de València: vent de l’oest i sud-oest 4 a 5, refermant a 5 a 7 a partir de la nit. Ratxes. Marejadilla a maror augmentant a maror a forta maror.

Aigües costaneres d’Alacant: vent de component oest 4 a 6 localment 7 en l’extrem nord a partir de mitjanit. Ratxes. Marejadilla a maror localment forta maror.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia