(EFE) L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha demanat el cessament de comercialització i retirada del mercat d’un test d’antígens per a la detecció del SARS-CoV-2 fabricat per la farmacèutica xinesa Genrui Biotech “a causa d’un possible augment de resultats de falsos positius”.

Segons recull la AEMPS en el seu web, l’Agència ha iniciat una investigació sobre aquest producte i “com a mesura de precaució ha requerit als distribuïdors a Espanya que de manera voluntària duguen a terme el cessament de la comercialització i la retirada del mercat del producte”.

A Espanya el test d’antígens es distribuïa, fins ara en cinc empreses de Madrid, Getafe, Barcelona, Sevilla i Astúries.

L’AEMPS també ha indicat que l’autoritat competent irlandesa (HIPRA) els havia informat del cessament de comercialització i retirada del mercat de manera voluntària del test d’antígens Genrui SaRS-CoV-2 mentre investigava el suposat augment de falsos positius covid.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia