La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa una oficina d’innovació comarcal en el territori. En l’oficina s’ofereixen serveis que donen cobertura a empreses, emprenedors, indústria i comerç a través de coaching, mentoring i call center que també desenvoluparà el projecte “TÚRIA: TECH TRANSFER PROJECT”.

A més, s’ha contractat un agent d’innovació comercial i un altre industrial per a resoldre el repte de la innovació en aquests sectors tan importants per al desenvolupament econòmic i social de Camp de Túria.

Aquestes accions s’estan desenvolupant gràcies al suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI). Així, l’agent d’innovació comercial ja ha mantingut reunions de treball amb els ajuntaments i les associacions de comerciants de Vilamarxant, Domeño, Nàquera, Casinos, Bétera i Sant Antoni de Benaixeve. En aquestes primeres reunions s’estan marcant les línies de treball sobre les quals desenvolupar accions que milloren el nivell de digitalització i augmente el grau d’innovació implantat en els comerços de Camp de Túria.

En les pròximes setmanes se succeiran més trobades amb la resta dels 17 ajuntaments que conformen la comarca, així com amb les associacions de comerciants que hi ha creades a Camp de Túria.

En aquesta línia, en els pròxims dies començarà a desenvolupar les seues funcions l’agent d’innovació industrial per a aconseguir que la innovació arribe a més indústries de Camp de Túria. Acostar processos, productes i noves maneres d’innovar en la indústria serà l’objectiu d’aquest nou agent posat a la disposició de la indústria de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia