Des de l’àrea municipal d’Agricultura, s’ha informa a tots els agricultors d’explotacions de cítrics del municipi que fins hui dimecres, 12 de gener, es poden sol·licitar els dispositius per a la lluita contra el cotenet de Sud-àfrica. Les sol·licituds es podran efectuar en la Base d’obres del consistori i en l’Oficina de l’Agricultor, els dimecres en horari de 09.00 a 13.00 hores en l’edifici de la Policia Local.
Els interessats hauran d’aportar la següent documentació:
– Nom del titular de l’explotació.
– Polígon i parcel·la.
– Superfície
– Varietat

Cal recordar que Bétera compta, des del passat 4 d’agost, amb una Oficina de l’Agricultor per a assessorar en ajudes i subvencions, oferir un servei de divulgació de qüestions relacionades amb l’agricultura i l’agroalimentació i donar assistència tècnica al consistori sobre la creació d’ordenances del medi rural.

La principal finalitat que persegueix aquesta oficina, situada en l’edifici de la Policia Local (carrer de les Masses 26), és estar al costat dels agricultors i continuar fomentant l’agricultura en la localitat, de gran arrelament agrícola. Aquesta oficina presta atenció al ciutadà els dimecres al matí, en horari de 09.00 a 14.00 hores. També es pot telefonar al  649 396 465.

Els serveis que presta són donar informació i assessorament en ajudes i subvencions de l’àmbit agrari i agroalimentari; donar serveis de divulgació, informació i comunicació de temes d’interés relacionats; i oferir assistència tècnica al consistori per a la creació d’ordenances municipals relativa a l’agricultura i el medi rural de Bétera.

L’Oficina de l’Agricultor realitza també jornades i tallers de dinamització de l’agricultura per a la seua millora amb el nom “El dia de parlar del camp“, els quals tracten temes d’actualitat i d’interés per al debat i el diàleg constructiu gràcies a la participació d’assistents. Entre ells, també es troba el model d’explotació agrícola sostenible cap a la nova PAC o estructures agràries enfocades a millorar l’agricultura del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia