La Falla La Barraca de Bétera viurà demà dissabte, 15 de gener, el seu gran dia. Al voltant de les 17.30 hores, l’Auditori de la Casa de Cultura del municipi acollirà la presentació de la comissió actual. Daniela, Sandra, Pablo i Francisco Miguel, són els màxims representants de la Falla La Barraca 2022. Aquests haurien d’haver gaudit del seu regnat faller en 2020, però la situació causada per la pandèmia de la Covid-19 no ho ha fet possible. Enguany a més, es celebrarà el 50 aniversari de la comissió.

El president d’aquesta falla és Francisco Miguel Sandiego i Campos. Aquest, duu des de l’any 2008 sent faller de La Barraca i al càrrec de la presidència està uns 11 anys. Al ser tants anys president, cada any té una cosa nova i emotiva a recordar però especialment recorda l’any 2014 perquè van guanyar el primer premi del monument infantil. Però a més a més, també recorda com especial l’any 2015, ja que per primera vegada fou la seua parella Mireia, Fallera Major.

Tot i que és un càrrec de responsabilitat i temps, amb el suport de la família, la parella i la directiva tot ix.

La Fallera Major de la Falla La Barraca per a 2022 és Sandra Buendía i Lleó.

Sandra Buendía i Lleó és fallera des de molt xicoteta d’una falla de València, però fa uns 7 anys que és de la comissió de la falla La Barraca.
Mai ha sigut fallera major infantil, però sempre s’ha il·lusionat pensant com seria representar a la seua comissió i enguany podrà complir per fi el seu somni.

Com per a la majoria dels màxims representants, per a Sandra la seua família i els seus amics són també el pilar fonamental per a veure complit aquest somni.

Com a membre que ha sigut de la Junta Local Fallera de Bétera, Sandra també ha tingut l’honor d’acompanyar moltes vegades a les majors representants del món faller de Bétera, compartir la seua il·lusió i emoció en cada acte.

La Fallera Major Infantil de la Falla La Barraca és Daniela Redondo i Izquierdo.

Amb uns 12 anys, Daniela Redondo i Izquierdo és fallera des que va nàixer. Fa molts anys que volia ser Fallera Major Infantil de La Barraca i està molt orgullosa de poder representar a la seua comissió.

Daniela està molt agraïda als seus pares per fer possible aquest somni.

El President Infantil de la Falla La Barraca és Pablo Siñuela i Lara.

Pablo Siñuela i Lara és el més menut dels quatre representants, amb uns 11 anys. És faller des de fa uns huit anys i les Falles les viu també intensament. Pablo també valora tot el suport familiar que li brinden.

Demà els acompanyarem en aquest somni.

A continuació, adjuntem les pròximes presentacions falleres:

– 22 de gener – Falla L’Albereda.

– 29 de gener – Falla Carraixet.

– 05 de febrer – Falla Gran Via de l’Est.

– 19 de febrer – Falla Gran Via del Sur.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia