Iberdrola ha anunciat talls de llum, entre el dissabte 15 de gener i el divendres 21 de gener de 2022, en nombrosos municipis de la Comunitat Valenciana. Així s’ha publicat en alguns mitjans de comunicació, com Las Províncias. Entre els afectats està el terme municipal de Bétera. Els talls de llum a Bétera es produirien de 08.00 a 10.00 hores, dilluns que ve 17 de gener, per la zona de Camarena:

– Urbanització Camarena: 114 PC 3
– Urbanització Mas Camarena: 114 PR B, 115
– Urbanització Soto de Camarena (Montebello I): 1 1, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Segons aquesta informació, la companyia elèctrica es veurà obligada a tallar temporalment el servei elèctric en diverses localitats de les províncies de València, Alacant i Castelló des d’aquest cap de setmana, talls programats i de manteniment dels diferents elements que componen la xarxa (línies, centres de transformació, subestacions, etc.) que es realitzen habitualment i que s’estendran durant tota la setmana.

D’aquesta manera, els termes municipals afectats per aquests talls de llum són els següents: València, Torrent, Llíria, Bétera, Catarroja, Llanera de Ranes o Rotglà i Corberà, a més de 21 localitats d’Alacant i 9 de Castelló. A València ciutat hi haurà talls de llum en fins a 14 carrers, entre elles en alguns immobles de l’avinguda de la Plata, Pérez Galdós o l’avinguda Burjassot.

Segons Iberdrola, aquests treballs planificats són imprescindibles per a millorar la qualitat de servei i garantir la seguretat de les instal·lacions, apunten des de la companyia. Per a diferenciar si la incidència correspon a instal·lacions d’Iberdrola Distribució Elèctrica (i-DE), també és necessari comprovar si hi ha més usuaris afectats. Si l’escala, l’ascensor o les finques confrontants tenen llum, la incidència probablement té el seu origen en la instal·lació del consumidor.

En el següent PDF podreu veure els horaris dels talls de llum i les poblacions i carrers afectats de la província de València. Els talls de llum es realitzaran durant el dia i en alguns casos de matinada. En aquest sentit, Iberdrola ha anunciat que si el treball finalitzara abans de l’hora indicada, restablirà el subministrament de manera immediata i sense previ avís.

cortes-luz-valencia

Imprimir article
Comenta aquesta notícia