Des de l’àrea municipal d’Educació de l’Ajuntament de Bétera s’ha posat en marxa un Programa de Cursos i Tallers d’Enriquiment Personal, que s’impartiran al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, situat a l’av. València, 26.

Les sol·licituds d’inscripció ja es poden presentar al Consistori de Bétera, c/ José Gascón Sirera, núm. 9 del 17 al 31 de gener (tots dos inclosos), de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores i dimecres per la vesprada de 17.00 a 19.30 hores, o bé, per la seu electrònica, accedint a la web de l’Ajuntament www.betera.es i fer el tràmit des de la Seu Electrònica: https://sta.betera.es/sta/Relec/CatalogBrowse.

A partir dels resultats de l’Enquesta efectuada per conèixer els interessos de les persones interessades en els programes d’Enriquiment Personal proposats pel Centre Municipal de Formació de Persones Adultes s’ha preparat i presentat una proposta formativa per a aquest curs amb la informació de la durada, horari i calendari per a cadascuna de les
propostes. S’assenyala el nombre màxim i mínim d’admissió per curs i taller. Quan el nombre d’inscripcions supere el màxim d’admissió, es constitueix una llista d’espera. Quan no s’arribe al mínim d’inscripcions, quedarà cancel·lat.

Tota aquesta informació detallada es pot trobar en el següent enllaç: https://www.betera.es/pagina/convocatorias-convocatories-cmfpa.

En les imatges següents, teniu adjunts tots els detalls d’aquesta formació (cal fer click en cada imatge per poder ampliar).

Centre de Formació de Persones Adultes.

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de cada municipi és un centre públic de FPA que depén de l’Ajuntament i de la Conselleria d’Educació.

En 1995 es publica la Llei 1/1995 de la Formació de Persones Adultes, en el seu article 3.1 diu : “…per tal d’afiançar el dret  de totes les persones adultes a l’educació , la formació de persones adultes garantirà l’adquisició i actualització de la seua educació bàsica i promourà l’accés als diferents nivells del sistema educatiu.

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes és de titularitat municipal  i està al servei dels ciutadans i de les demandes formatives que es puguen fer.

És un espai obert  a tots per a donar respostes educatives, culturals i cíviques, socials i formatives a tota la població adulta de cada municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia