La Falla La Barraca de Bétera va viure dissabte passat, 15 de gener, el seu gran dia. Ben passades les 17.30 hores, acostant-se quasi a les 18.00 hores, donava principi la presentació de la comissió actual amb una xicoteta representació d’ella. L’Auditori de la Casa de Cultura del municipi va ser l’espai per a duu a terme aquest acte. L’acte va estar presentat i conduït per la també fallera d’aquesta comissió, Isabel Asensi i Vergara, qui només va ser substituïda per la fallera Mireia Calvo i Monteagudo per a ser nomenada i pujar a l’escenari com a fallera membre d’aquesta comissió.

Daniela, Sandra, Pablo i Francisco Miguel, van ser presentats com a màxims representants de la Falla La Barraca 2022. Aquests haurien d’haver gaudit del seu regnat faller en 2020, però la situació causada per la pandèmia de la Covid-19 no ho ha fet possible.

En primer lloc, se li va donar la benvinguda a la real senyera de València i els estendards oficials de la comissió (infantil i major). Una vegada col·locats en l’escenari, es va dir al president infantil, Pablo Siñuela i Lara, així com a la Fallera Major Infantil de la Barraca, Daniela Redondo i Izquierdo. Seguidament, es va convocar al President de la comissió, Francisco M. Sandiego i Campos i a la Fallera Major, Sandra Buendía i Lleó. Una vegada imposades les bandes i faixí, es va nomenar a aquelles falleres i fallers que es van vestir de gala per a l’ocasió. Altres membres de la comissió van preferir mostrar el seu suport des de baix de l’escenari i veure la presentació des del pati de butaques, vestits amb el polar roig identificatiu de la comissió.

Amb motiu del 50 aniversari de la comissió, aquesta presentació va ser molt especial per a tota la comissió. Per aquest motiu, durant la presentació va haver-hi diferents sorpreses. Entre elles, es va projectar un vídeo narrant la història de la Falla des dels seus orígens fins a l’actualitat. Seguidament, es va projectar un altre vídeo per a el president d’aquesta falla, Francisco Miguel Sandiego i Campos, qui porta una dècada al càrrec de la presidència i després d’aquest exercici (segons van anunciar en el mateix acte) cedirà el seu càrrec a un altre faller.

 

Després de diferents sorpreses, també se li va donar al benvinguda a l’escenari als diferents màxims representants de les comissions falleres del municipi i a les Falleres majors de Bétera.

Les pròximes presentacions falleres, tindrà lloc en les següents dates:

– 22 de gener – Falla L’Albereda.

– 29 de gener – Falla Carraixet.

– 05 de febrer – Falla Gran Via de l’Est.

– 19 de febrer – Falla Gran Via del Sud.

A continuació, us oferim també un vídeo resumeixen de l’acte de presentació:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia