PLATAFORMA LIBRE ELECCIÓN EDUCATIVA COMUNIDAD VALENCIANA
Actualització de la situació de transmissió del COVID-19 a les aules valencianes. Primer Trimestre Curs Escolar 21/22.
1.122 AULES I 599 CENTRES AFECTATS.

Durant el primer trimestre del Curs Escolar 21/22 en 1.122 aules i 599 centres de la Comunitat Valenciana s’han manifestat
infeccions per COVID-19, amb centenars d’infectats, la qual cosa ha suposat un gran sofriment per als menors i les seues famílies. Són espantoses dades que demostren el gran fracàs i ineficàcia de les mesures de prevenció del virus adoptades pels responsables de les Conselleries de Sanitat Universal i Salut Pública i d’Educació, Cultura i Esport. L’escassetat de filtres HEPA, la manca d’estudis seriosos de ventilació i l’absència total de mesuradors de CO₂ fan de les aules valencianes un lloc no segur.

Nota escrita el lunes de 10 enero por la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana y enviada el domingo 16 de enero a las 23.57 horas a Betera.com por parte de la Plataforma Libre Elección Educativa Comunidad Valenciana. Información publicada tal cual ha sido enviada. Por ello, no nos hacemos responsables de las palabras contenidos. No obstante, estamos abiertos a aclaraciones de aquellas partes que se sientan aludidas en dicho texto.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia