La Generalitat Valenciana facilitarà per a hui dimecres, 19 de gener, la mobilitat per a totes aquelles persones que es vulguen desplaçar des de Mestalla després de presenciar el partit de Lliga entre el València CF i el Sevilla FC.

La trobada es disputa a Mestalla a les 21.30 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metres de la Línia 5 a les 23.40 hores cap a Marítim-Serrería i a les 23.53 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerá. En la mateixa estació, però en línia 7, hi haurà un tren a les 23.48 hores en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.45 hores cap a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerá.

Els citats transbords en l’estació d’Ángel Guimerá possibilitaran els desplaçaments en la Línia 2 a les 00.01 hores fins a Torrent Avinguda i a les 00.06 hores cap a Paterna. En la mateixa estació, però en la Línia 1, hi haurà un tren a les 00.04 hores en direcció a Seminari.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst eixir a les 23.48 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv
.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia