(EFE) El conductor d’un autobús escolar ha sigut denunciat després de donar positiu per cocaïna en un test de drogues realitzat en una campanya de control de transport escolar mentre cobria la seua ruta habitual amb 40 escolars d’infantil i primària.

Segons han informat des de la Policia Local de València, els fets van ocórrer aquest dijous al matí quan el Departament de Transports de la Secció de Policia Judicial de Trànsit estava realitzant una campanya de control de transport escolar.

Durant el seu desenvolupament han detectat que el conductor d’un autobús, que estava al final de la seua ruta i transportava 40 alumnes escolars d’infantil i primària, ha donat positiu en el test de drogues, en concret en cocaïna.

El vehicle ha sigut immobilitzat i el seu conductor denunciat, han destacat les mateixes fonts, les quals han precisat que el centre escolar està situat en el terme municipal de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia