El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dijous, 20 de gener, una nova línia de finançament bonificat IVF Afí Liquiditat Pime & Autònom, a través de la que es pot accedir a préstecs que incorporen una ajuda directa, en forma de tram no reembossable, de fins al 20% del capital concedit, percentatge al qual se sumarà un altre 10% en aquells casos en els quals el finançament es destine a l’adequació d’espais de treball amb criteris de sostenibilitat mediambiental o inclusió social, a l’empara del programa Astrea de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, amb el que l’ajuda pot arribar a ser del 30% el capital concedit en l’operació.

A través d’aquest nou producte financer l’IVF posa a la disposició de persones treballadores autònomes i societats mercantils de la Comunitat Valenciana recursos per valor de 30 milions d’euros que venen a sumar-se als 125 milions oferits a través de la Línia bonificada IVF Inverteix Pime ReactEU Feder, publicada el dimecres, 19 de gener, en el Diari Oficial de la Generalitat i que entra en vigor aquest dijous.

La nova Línia bonificada IVF Afí Liquiditat Pime & Autònom, que podrà sol·licitar-se des del divendres, 21 de gener, fins al pròxim 30 de juny, es dirigeix a finançar tant operacions d’inversió dutes a terme per persones treballadores autònoms i societats mercantils en la Comunitat Valenciana com a necessitats de circulant que puguen tindre per al sosteniment de la seua activitat econòmica.

A través d’aquesta línia de finançament es pot accedir a préstecs de fins a 500.000 euros en el cas d’operacions de circulant i de fins a un milió en el cas d’operacions d’inversió.

El tipus d’interés aplicat a aquestes operacions serà de #Euribor + 1% i els terminis de les mateixes seran de fins a quatre anys per a operacions de circulant i fins a deu anys en operacions la finalitat de les quals siga dur a terme projectes d’inversió.

El Institut Valencià de Finances disposa en el seu web prestamos.ivf.es de tota la informació relativa als seus nous productes financers i ofereix, des d’aquesta mateixa plataforma, la possibilitat de sol·licitar-los de manera àgil, senzilla i intuïtiva, ‘en línia’ i sense necessitat de desplaçaments.

Cal recordar que en l’any passat l’IVF va realitzar operacions de finançament que van beneficiar a 2.835 empreses i persones treballadores autònomes de la Comunitat Valenciana, una xifra rècord en la història d’aquest organisme.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia