(EFE) Les Forces de Seguretat busquen a Noelia, una menor de 16 anys desapareguda a la Pobla de Vallbona a la qual es va veure per última vegada el passat 12 de gener.

La Fundació ANAR ha publicat a través de xarxes socials l’avís de la desaparició d’aquesta menor, de 1,60 metres d’altura, 50 quilos, ulls marrons i cabells castanys, i demana col·laboració ciutadana per a la seua localització.

L’última que vegada que se li va veure, el 12 de gener, vestia malles negres i jaqueta de color negre.

El Ministeri de l’Interior ha difós la imatge de la jove amb la finalitat de localitzar-la al més prompte possible, després de més d’una setmana desapareguda, i es demana que en cas de tindre alguna informació es comunique al telèfon habilitat per a casos de xiquets desapareguts (116000) o al de la Guàrdia Civil (062).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia