Des de la setmana passada, Bétera acull les presentacions de les distintes comissions falleres de la localitat. D’aquesta manera, aquest dissabte, 22 de gener, serà la Falla l’Albereda qui presente als seus membres, encapçalats per la xiqueta Andrea Toral i Navarro acompanyada pel xiquet Guillermo Toral i Navarro, així com la senyoreta Vanessa Navarro i Clavel acompanyada pel President Isaac Rodríguez i Gutiérrez. Andrea i Vanessa havien d’haver sigut Falleres Majors d’aquesta comissió en l’any 2020, però la Covid-19 ho va impedir.

La presentació tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, a partir de les 17.00 hores.

Isaac Rodríguez i Gutiérrez, és president de la Falla l’Albereda des de la seua fundació, ara fa uns 7 anys. Tot va sorgir quan un grup d’amics va decidir començar aquesta aventura en molt de treball i il·lusió, decidint també que Isaac estiguera al càrrec de la presidència de la comissió.

Des de fa uns dies, la Falla L’Albereda està preparant la seua presentació amb molta dedicació, tot amb les mesures pertinents establides a causa de la pandèmia causada per la Covid-19.

Vanessa Navarro i Clavel és fallera des que tenia 3 anys i forma part de la Falla l’Albereda des de la seua fundació, fa uns set anys.

Ella és Fallera Major perquè era la il·lusió de la seua filla, qui cal recordar que és la Fallera Major Infantil, Andrea. D’aquesta manera, al final la il·lusió és de tota la família. Així, juntes compartiran juntes tots els moments més emocionants, vivint-ho des de primera línia.

Amb uns 10 anys, Andrea Toral i Navarro, representarà enguany als més menuts de la seua falla. És fallera des que va nàixer i de la Falla L’Albereda ho és des dels seus inicis. Doncs, sa mare Vanessa és una de les fundadores d’aquesta comissió. Ella es sent afortunada de què la seua mare l’acompanye en aquesta aventura.

Per la seua banda, Guillermo Toral i Navarro, ja va ser President Infantil en l’any 2018. No obstant, per diferents circumstàncies, repetirà presidència aquest 2022 al costat del regnat de la seua mare, Vanessa, i la seua germana, Andrea. Així, aquesta família viurà un any faller únic, si la Covid-19 no ho impedeix.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia