(EFE) La Policia Nacional ha trobat en el terme d’Alzira el cadàver d’una dona la desaparició de la qual la va denunciar una amiga el mes de desembre a la ciutat de València.

Fonts pròximes a la investigació han indicat que el cadàver ha sigut localitzat aquesta divendres a la vesprada enterrat en un descampat en els voltants de l’Hospital de la Ribera, als afores de la localitat d’Alzira.

La víctima podria ser una dona de 40 anys de nacionalitat estatunidenca i origen rus, que va ser vista per última vegada a Algesires, on estava passant uns dies de vacances amb la seua parella, de la mateixa nacionalitat i origen, que és buscat per la policia encara que podria haver eixit ja d’Espanya, segons publica l’edició digital del diari Levante-EMV.

El jutjat d’Instrucció número 8 de València, que s’ha fet càrrec del cas, ha decretat secret de sumari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia