(EFE) Una dona d’avançada edat i el seu fill, d’uns 60 anys, han mort aquesta matinada en un incendi declarat en un habitatge del municipi de Moncada, les causes del qual s’investiguen, segons han informat fonts municipals.

El Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha rebut l’avís del succés sobre les 05.20 hores, i al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de bombers del consorci de València, agents de la Policia Local i Guàrdia Civil.

Segons ha relatat a Efe l’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, han sigut els propis veïns els que iniciat l’evacuació de l’edifici, situat en la plaça Sant Jaume, en detectar el fum i han alertat del succés a les autoritats.

Els veïns han informat així mateix que pel que sembla l’home que ha mort en l’habitatge tenia problemes de salut mental, i que la Policia Local havia acudit en diverses ocasions a l’habitatge per discussions entre els membres de la família.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia