Amics del Coet li va seguir ahir dissabte Fogoners 1.5 i Fills de la Pólvora en la prova de coets per Sant Antoni Abat. Aquesta segona prova de la vesprada va donar inici sobre les 19.30 hores, aproximadament. Aquestes dues colles van realitzar la seua prova de manera conjunta. Per a començar el seu torn, ens van sorprendre amb un bonic efecte de llums i so. Posteriorment, tampoc ens van defraudar amb el seu gran espectacle de foc.

Enguany, ha sigut el tercer any que ha eixit Fogoners en aquesta prova. Es tracta d’una penya que, a poc a poc, ha anat consolidant-se. Cada vegada compta amb més socis.

En l’any 2015 es va fundar aquesta penya, amb el nom de Fogoners, la qual va nàixer de la colla de Majorals d’eixe mateix any. En l’actualitat, el seu president és des de fa uns mesos, Isaac Alejo i Romero. Aquesta colla compta amb uns 40 membres, més o menys.

Per la seua banda, Fills de la pólvora s’estrenaren aquest cap de semana com a penya, de manera oficial. El passat divendres ja es va comptar amb ells per a la “Passejà”. Es tracta d’una colla de joves, amics entre ells i grans apassionats per la pólvora.

La idea de crear “Fills de la pólvora” va nàixer en un sopar d’amics. Aquesta nova colla, com ja hem mencionat anteriorment, està formada per un grup d’amics amants del coet, els quals volen fer força per seguir amb aquesta tradició. En definitiva, és una penya en família.

Ara mateix la penya té uns 31 membres, aproximadament, dels quals 6 són dones. El president de la penya és Carles Fuentes i el Vicepresident Rubén Romero.

El seu logotip reflecteix les nostres arrels, d’on ix una femella. A més a més, es pot apreciar que dins dels coets també hi ha coeteres.

A continuació, oferim una xicoteta fotogaleria de la prova de coets realitzada per Fogoners Fills de la Pólvora ahir a la vesprada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia