Bétera ha posat en marxa una nova edició del Taller d’Ocupació Bétera IV. Aquesta iniciativa suposa la contractació de 30 veïnes i veïns durant 12 mesos.

El Taller d’Ocupació Bétera IV es configura com un programa mixt de formació i ocupació, promogut pel consistori de la localitat en col·laboració amb el Labora, que ha contractat 30 alumnes-treballadors que es reparteixen en grups de 10 persones a fi de cursar els tres certificats de professionalitat de la branca agrària, d’administració i gestió i d’arts gràfiques. A més aquest programa permet cotitzar a la seguretat social així com generar la consegüent prestació per desocupació.

Aquest Taller comporta una part de treball efectiu a manera de pràctiques que permetrà a l’alumnat desenvolupar els coneixements apresos. Així, durant l’any, els participants podran exercir funcions pròpies als seus certificats i executar treballs en les zones enjardinades del municipi, en diferents departaments municipals així com participar en el disseny gràfic de les diferents campanyes empreses pel consistori.

Aquest projecte compta per al seu desenvolupament amb una subvenció del Labora per un import total de 724.075,20 euros. Es tracta d’un programa anual que es ve desenvolupant des de l’any 2000 a Bétera i que ha millorat la qualificació dels participants que el realitzen, al mateix temps que, ha permés una millora professional i unes expectatives d’accés al món laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia