Labora ampliarà al febrer l’oferta gratuïta dels cursos d’idiomes d’Inglés de nivell A1, A2, B1 i B2, així com de Francés i Alemany, que s’imparteixen dins del campus virtual, i ho farà després de l’èxit de participació, que ha fet que s’acaben les places en la cinquena edició.

D’aquesta manera, Labora obrirà noves edicions dels cursos citats el mes vinent de febrer per a atendre totes les sol·licituds, i informarà a través de la web i de les xarxes socials de la nova edició.

L’oferta de cursos gratuïts, principalment d’Inglés, ha tingut un gran èxit de convocatòria i més de 2000 persones ja s’han inscrit i estan participant en aquesta oferta formativa.

La nova oferta formativa del campus virtual Labora Formació es podrà consultar en els pròxims dies en la pàgina web de Labora (consultar ací). La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són de 240 hores. Tots són completament ‘en línia’ i permeten la seua realització des de casa i en qualsevol moment del dia.

Per a accedir als cursos és necessari figurar com a persona demandant d’ocupació inscrita en Labora (consultar ací). Una vez inscritas, las personas interesadas deben matricularse en la web de Labora (consultar ací).

Es recomana realitzar abans una prova del nivell disponible en la pròpia web.

Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció als cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos (Tutorial – Com inscriure’s a l’Aula Virtual de LABORA) i amb la documentació necessària per a poder accedir al campus: DOCUMENTACIÓ necessària per a CURSOS ‘EN LÍNIA’ | Campus Virtual | LABORA.

Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades, encara que subsidiàriament poden participar persones ocupades, és gratuïta i compta amb el cofinançament de la Unió Europea.

Cursos de competències transversals

Així mateix, segueix obert el termini d’inscripció als cursos en competències transversals, amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat Valenciana. Aquests cursos estaran disponibles durant tot l’any 2022.

Aquests cursos han sigut triats entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l’hora de seleccionar al personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l’estrés o la gestió del temps, entre altres.

La seua duració és de 25 hores. Seran tutoritzats i dotaran a les persones que els cursen d’un diploma d’aprofitament. Estaran disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

Aposta per la formació ‘en línia’

Labora ha fet una aposta per la formació ‘en línia’, cada dia més demanada per la ciutadania. Així, des de la crisi sanitària a conseqüència de la pandèmia, s’ha reforçat l’oferta del campus virtual que permet una formació a distància, a mesura de cada persona i de forma més segura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia