Com ja hem comentat aquest dies,  Bétera va acollir el passat dissabte, 22 de gener, la presentació de la Falla l’Albereda. Aquesta comissió està enguany encapçalada per la xiqueta Andrea Toral i Navarro acompanyada pel xiquet Guillermo Toral i Navarro, així com la senyoreta Vanessa Navarro i Clavel acompanyada pel President Isaac Rodríguez i Gutiérrez.

La presentació va tindre lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera, donant inici quasi a les 17.30 hores. L’acte va estar conduït i presentat per la fallera d’aquesta comissió Laura March i Herbás.

Com marca el protocol, en primer lloc es va donar la benvinguda a la Reial Senyera de València i a l’estendard de la comissió. Canviant el transcurs habitual de qualsevol presentació, seguidament es va alçar el teló i en l’escenari estava la comissió ja preparada per a rebre als màxims representants de la Falla L’Albereda: Isaac Rodríguez i GutiérrezGuillermo Toral i NavarroAndrea Toral i Navarro Vanessa Navarro i Clavel. Després de la imposició de la caramba, les bandes i l’entrega dels detalls florals, es va oferir una calorosa benvinguda a la xaranga de la comissió, “Xe la tropa“.

Posteriorment, la comissió va baixar de l’escenari per a ser rebuda pels màxims representants en grups familiars.

Com a sorpresa, Miguel Navarro i Ferrer, el pare de Vanessa i iaio de Guillermo, Andrea i Carla va dedicar unes paraules a Vanessa i als seus tres fills.

Després, René Moreno i Ferreres, President Infantil de 2020, va rebre un bonic homenatge pel seu treball durant la seua etapa.

El President de la Falla, Isaac Rodríguez i Gutiérrez, va oferir unes paraules als allí presents, als màxims representants i a la seua comissió. Després, va arribar el moment de rebre als representants d’altres comissions.

A continuació, oferim un vídeo de l’acte del passat dissabte.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia