Aquest divendres, 28 de gener, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Què em motiva a fer fotografies?”. Es tracta d’una primera aproximació cap al món de la imatge que tant intervé en el nostre dia a dia. Aquesta mostra romandrà a les instal·lacions de l’edifici de l’antic ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) fins el pròxim 11 de febrer. La inauguració serà a les 19.00 hores.
Les persones interessades en visitar aquesta mostra podran fer-ho en horari de dilluns a divendres, de 18.00 a 20.00 hores. L’Entrada és gratuïta.
Aquesta exposició està dirigida pel fotògraf Xisco Navarro i recull el treball de les alumnes i els alumnes del Curs d’Iniciació a la Fotografia que es va dur a terme durant l’últim trimestre de 2021 a través del departament municipal de cultura de Bétera.
Xisco Navarro és un fotògraf interessat a mostrar la condició humana, la seua capacitat d’emocionar i emocionar-se.

Esgotat d’un treball industrial decideix deixar-lo i marxar a Londres, on va poder reflexionar sobre la seua vida enfront de l’experiència laboral en l’àmbit industrial. Punt d’inflexió que va reorientar els seus interessos cap a la fotografia.

A la seua volta inicia estudis a l’Escola d’Art Superior i Disseny (EASD) de València que compagina amb el seu treball de tècnic en electrònica.

La seua plena dedicació a la fotografia li permet crear el seu primer projecte, un assaig fotogràfic sobre el món industrial, el qual oblida el contingut emotiu i sentimental de les persones.

El projecte “Castells Eteris” combina l’acció humana i l’art en temps de crisi. Continua els seus estudis a Madrid especialitzant-se en fotoperiodisme. Actualment desenvolupa la seua activitat professional com a fotògraf de reportatge, que combina amb projectes personals.

Fotografiar i conéixer històries van units a la seua gran passió, el viatge. Això li porta a realitzar estades en diversos països com el Marroc i Kenya on comparteix vivències amb les seues gents. Els seus projectes tenen com a objectiu reduir barreres creades en l’imaginari i aconseguir col·laboracions dels seus integrants, aconseguint d’aquesta manera un intercanvi cultural i participatiu que busca la igualtat i el dialogue horitzontal.

D’altra banda, Xisco Navarro com a docent imparteix formació online, tallers i cursos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia