La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital destina 600.000 euros a complementar les beques Erasmus + de 276 estudiants de la Comunitat Valenciana per al curs 2021-2022.

La Generalitat ofereix aquestes ajudes a l’estudiantat a fi de garantir i millorar la participació dels estudiants valencians en els programes de mobilitat internacional per a la realització d’estudis en altres països; així com fomentar la dimensió europea de les universitats valencianes.

L’alumnat valencià podrà rebre un màxim de 2.790 euros per part de la Conselleria d’Universitats per a contribuir a sufragar les despeses d’estada en altres Centres d’Estudis Superiors Europeus.

L’import d’aquestes ajudes està destinat a complementar les beques per a l’activitat de mobilitat d’estudiants per estudis del programa Erasmus+, pertanyents a institucions d’educació superior de la Comunitat, i s’han atorgat entre els estudiants que compleixen els requisits acadèmics establits en les bases i atenent criteris acadèmics.

Dels 276 estudiants beneficiaris o beneficiàries amb aquestes ajudes, un total de 220 pertanyen a les cinc universitats públiques valencianes, 14 pertanyen a Centres d’Estudis Superiors de la Comunitat Valenciana (ISEACV) i 42 estudiants pertanyen a dues universitats privades com són la Universitat Cardenal Herrera-CEU i la Universitat Catòlica de València.

Les beques es concedeixen per un màxim de 9 mesos d’estada i l’import varia en funció del destí de l’o l’estudiant. Així, per exemple, l’estudiantat amb destinació a centres d’estudis superiors de Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg, Noruega, el Regne Unit i Suècia rebran 310 euros per mes d’estada a l’estranger.

Els i les estudiants amb destinació a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Xipre, França, Grècia, Itàlia, Malta, Països Baixos i Portugal rebran una beca de 260 euros per mes d’estada; mentre els qui cursen els seus estudis a Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, República de Macedònia del Nord, Romania, Sèrbia i Turquia, rebran una beca de 210 euros al mes.

Tota la informació relativa a les beques Erasmus + pot consultar-se en la web: consultar ací

Imprimir article
Comenta aquesta notícia