(EFE) La Generalitat Valenciana oferirà cursos de formació financera per a les persones majors o per a aquelles que per qualsevol condició tenen dificultats per a accedir a aquesta mena de serveis “bàsics per a la vida”.

Així ho ha anunciat aquest dissabte el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant una visita a Torrevieja (Alacant), on ha avançat que la setmana vinent el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, anunciarà noves mesures per a lluitar contra l’exclusió financera.

En declaracions als periodistes, Puig ha defensat que la Generalitat porta “molt temps treballant per a superar aquesta situació d’exclusió financera”, i com a exemple, ha destacat que en l’àmbit rural s’han instal·lat caixers en tots els pobles que han deixat de tindre oficines bancàries.

A més, ha dit que la setmana vinent, el conseller d’Hisenda anunciarà noves mesures, entre les quals ha avançat, cursos de formació financera per a les persones majors o per a aquelles que per qualsevol condició tenen dificultat d’accedir a aquests serveis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia