Les activitats extraescolars i de suport escolar per a tots els xiquets, xiquetes i joves de la localitat de Bétera, les quals es van dur a terme durant l’any passat, tornen aquest pròxim mes de febrer. El departament municipal d’Educació i Joventut, ha posat en marxa aquest programa d’activitats extraescolars.

Aquestes activitats culturals, esportives, artístiques, educatives i d’entreteniment van dirigides a la població infantil i juvenil de Bétera d’edats compreses entre els 3 i els 18 anys i es realitzaran de manera gratuïta fins a mitjan mes de juny.

La temàtica de les activitats va des de continguts purament educatius fins uns altres d’oci que combinen aspectes mediambientals i científics per a un aprenentatge divertit. Aquestes activitats aniran variant mensualment.

Per a aquest pròxim mes de febrer s’han programat Tallers de Diverticiencia, d’Escacs, de Parkour, de Robòtica, d’Arts Circenses, de Pilota Valenciana i un Escape Room de Superherois, una gran varietat a la qual inscriure’s fins al pròxim 13 de febrer data límit per a poder participar.

Per a les activitats de Diverticiencia, d’Escacs, de Parkour i de Robòtica, els interessats i interessades hauran d’inscriure’s a través del següent formulari: https://aucaextraescolares.es/alta-extraescolar-ayto-de-betera-2022/.

Mentre que les inscripcions als Tallers d’Arts Circenses, de Pilota Valenciana i el Escape Room es realitzen per instància genèrica en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament, de manera presencial o per seu electrònica.

Aquestes primeres activitats oferides es realitzaran de febrer a juny i els pròxims mesos s’oferiran activitats puntuals cada mes com per exemple Tallers de drons, Badnight, grafisme, art, entre moltes altres activitats.

Aquest programa es realitza a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb un import total de 22.636, 43 euros.

Les places són gratuïtes i limitades. Els horaris, les diferents dates de les activitats, els llocs on s’imparteixen i altres detalls d’aquests esdeveniments es troben plasmats a la imatge adjunta a aquesta notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia