LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, obri un nou canal de comunicació on s’exposaran totes les subvencions, programes i actualitat sobre ocupació i formació.

La ‘newsletter’ és un servei d’informació per correu electrònic que funciona mitjançant subscripció. Les persones interessades en els serveis i novetats del Servei Valencià d’Ocupació i Formació podran donar-se d’alta per a rebre les últimes notícies. La inscripció és molt senzilla, simplement cal donar-se d’alta a través d’aquest enllaç: consultar ací

En el butlletí podran veure’s articles sobre orientació, amb consells per a la cerca d’ocupació; notícies sobre els últims cursos de formació amb major nivell d’inserció en el mercat laboral; informació sobre ajudes en termini; novetats de l’organisme, com per exemple la posada en marxa de l’autobús itinerant que fa les funcions de espai LABORA en municipis on no hi ha; o alertes sobre els programes d’ocupació als quals poden incorporar-se les persones desocupades.

Aquesta actuació s’emmarca en la nova política de comunicació de LABORA, que pretén convertir a aquesta administració en un organisme del segle XXI. El Servei Valencià d’Ocupació i Formació busca la manera de transmetre la informació a la ciutadania de forma més senzilla, tractant de simplificar el llenguatge administratiu i fer-lo més accessible al públic general. LABORA és present en les principals xarxes socials, com són Instagram (@GVALabora), Facebook (GVA Labora), LinkedIn (GVA Labora), Twitter (@GVALabora) o YouTube (GVA Labora), on la ciutadania rep informació diària sobre l’organisme.

La ‘newsletter’ permet una comunicació directa, on la persona usuària no necessita estar revisant la pàgina web de LABORA o les seues xarxes socials per a assabentar-se en termini de les ajudes o la inscripció en programes d’ocupació, ofertes o cursos de formació

Imprimir article
Comenta aquesta notícia